Over Ons

BANDEN dsc06386
De banden onder uw auto zijn in belangrijke mate bepalend voor uw veiligheid. Voor ‘uw gevoel’ met de weg is het belangrijk dat u uw bandenservice laat uitvoeren door een vakkundig bedrijf. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn door het gebruik van modernste apparatuur.

Ons bedrijf is een begrip in Den Haag als het gaat om alle merken en maten van banden en velgen voor personenwagens en bestelbussen. Niet alleen met nieuwe, maar ook kunnen wij onze klanten helpen met gebruikte banden. Van 12 tot 20 inch banden zijn zowel nieuw als gebruikt te verkrijgen bij ons.

VELGEN
Door uw auto te laten voorzien van lichtmetalen velgen onderscheidt u zich van andere weggebruikers: u geeft uw auto een moderner en sportiever uiterlijk mee. Niet alleen dat ze uw auto mooier maken is een reden om lichtmetalen velgen te laten monteren. Lichtmetalen velgen zijn lichter, vormvaster, kunnen nauwkeuriger worden gemonteerd en voeren de warmte van de banden en het remsysteem beter af dan de stalen velgen. Daar komt nog bij dat hun levensduur langer is en ze zijn -prettig voor het milieu- geschikt voor het recycling.


HUISMERKEN

Onze huismerken zijn Meteor, Landsail en Nexen. Net als bij A-Merk banden gelden dezelfde garantievoorwaarden op onze huismerk banden. De banden die u krijgt zijn van goede kwaliteit en betrouwbaar.

GEBRUIKTE BANDEN

Vaak is het vinden van een specifieke maat op dezelfde dag niet mogelijk. In dat geval kunnen wij U ook helpen met een voorlopig te gebruiken gebruikte band. Tevens zijn de meest voorkomende bandenmaten wel altijd beschikbaar.